Με ηχεία η παρέλαση της Καστοριάς και χωρίς την Φιλαρμονική του Δήμου. Γουναράδικες δουλειές και υποσχέσεις με πουκλούκια.

Τελικά βγήκε σήμερα η φιλαρμονική να παίξει... αλλά από τα ηχεία και όχι αυτή του Δήμου.

ΒΡΑΒΕΙΑ - ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ


2019


Αίθουσα ΔΗ.ΠΕ.ΚΑ. Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019
Απονομή Τιμητικής Ευαρέσκειας από τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Γιάννη Κορεντσίδη, στον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς, παρουσία του Βουλευτή Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια, πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κίμωνα Μιταλίδη, Αντιδημάρχων, ΜΜΕ, πολιτών και μουσικών της Φιλαρμονικής.
Αρχείο βράβευσης: Εδώ 


Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Καστοριάς. Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019
Απονομή Εύφημους Μνείας από τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς κ. Σωκράτη Λιάνο, προς τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς κ. Ιωάννη-Κωνσταντίνο Τσακιρίδη για την αναγνώριση του καλλιτεχνικού του έργου.

Αρχείο βράβευσης: Εδώ


Γραφείο Δημάρχου Καστοριάς. Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
Απονομή Διπλώματος Καλλιτεχνικής Αξίας και Τιμής Μνείας από τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή, προς τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς κ. Ιωάννη-Κωνσταντίνο Τσακιρίδη για την αναγνώριση του καλλιτεχνικού του έργου.

2015

Αρχείο βράβευσης: Εδώ


Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς. Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015
Απονομή τιμητικής πλακέτας από τον πρόεδρο του ΠΚΕ ΟΤΕ Καστοριάς κ. Σωτήρη Λεοντάρη στον μουσικολόγο Ιωάννη-Κωνσταντίνο Τσακιρίδη σύνεδρο εισηγητή 40ου Προσυνεδρίου ΠΕΕ ΟΤΕ Μακεδονίας - Θράκης

2013

Αρχείο βράβευσης: εδώ 


201020082006

Αρχείο βράβευσης: Εδώ 2004

Αρχείο βράβευσης: Εδώ 
Αρχείο βράβευσης: Εδώ 


Αρχείο βράβευσης: Εδώ 2003


Η πλακέτα του Εμβλήματος της XV Ταξιαρχίας Πεζικού Καστοριάς, με την κυανόλευκη ταινία τιμής2002
2001


Αγαλματίδιο 2ου Βραβείου
20001999
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου